Slide Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de PESTE 200 RON la plata cu cardul. Slide Ambalaj PREMIUM. Slide Fiecare comandă primește un MIC CADOU.

Termeni și condiții

/
Termeni și condiții
 1. Definitie termeni

 

Site-ul , numit în continuare Sparkles, este proprietatea SC Quera Creative Design SRL, înregistrată în Bucureşti, Soseaua Giurgiului nr. 58-70, sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/15289/2020, CUI 43320173, numită în continuare S.C. QUERA CREATIVE DESIGN S.R.L.

 

Site – domeniul Sparkles.ro

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și conditiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atentie a acestora. S.C. Quera Creative Design S.R.L. își asumă dreptul de a modifică aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi gasită accesand această pagină, numită „Termeni și condiții”.  

S.C. Quera Creative Design S.R.L. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Sparkles și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. Quera Creative Design S.R.L.  fară acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – către Sparkles este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atat timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru S.C. Quera Creative Design S.R.L. sau oricaruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

 

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresa de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații precum nume de utilizator, parolă, adresa de livrare și istoricul comenzilor. 

Utilizatorul se va asigura că toate informațiile contului sunt corecte, complete și actualizate.

 

Utilizator – orice persoană fizică care are varsta peste 16 ani sau persoană juridică înregistrată pe Site, care, prin crearea Contului, își exprimă acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni și Conditii.

 

Cumpărător – orice persoană fizică care are varsta peste 16 ani sau persoană juridică care își face un Cont în Site și plasează o Comandă.

Favorite – secțiune din Cont care permite Utilizatorului să își creeze Liste cu produsele pe care doreste să le urmărească în vederea unei eventuale achiziții.

 

Cosul de cumpărături- secțiune din Cont în care Utilizatorul poate să adauge produse pe care dorește să le achiziționeze.

 

Comandă – Documentul electronic cu ajutorul căruia Cumparatorul transmite Vanzatorului intenția sa de a achiziționa produse de pe Site.

 

Contract – achizitia online- reprezintă contractul la distanță incheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

 

Conținut – Toate informațiile de pe Site care pot fi accesate prin intermediul unui echipament electronic.

Orice formă de comunicare transmisă de către Vânzător Utilizatorilor prin intermediul oricăror mijloace electronice sau de altă natură.

 

Comunicări comerciale – Mesaje prin intermediul Site-ului, e-mailului, telefonului mobil în care Vânzătorul îi transmite Utilizatorului informații privitoare la campaniile în derulare, ofertele și promoțiile curente sau viitoare, campanii de retarghetare, sondaje de opinie sau informații cu caracter general.

 

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultate din vânzarea unui produs prin intermediul Site-ului, în functie de modalitatea de plata sau rambursare.

 

Produsele și serviciile oferite de S.C. Quera Creative Design S.R.L. pe site-ul Sparkles.ro, politică de preturi:


S.C. Quera Creative Design S.R.L. își rezervă dreptul de a-și selecta clienții. Produsele comercializate prin intermediul Sparkles sunt noi și în momentul livrarii sunt însoțite de factura fiscala, conform legislației în vigoare. Produsele și serviciile sunt oferite în conditiile respectarii prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv S.C. Quera Creative Design S.R.L. își asuma dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai află pe stoc sau nu se mai regaseste în oferta curentă a importatorului.


Preturile sunt actualizate periodic, în functie de cursul BNR. Preturile prezentate sunt purtatoare de TVA și nu includ costurile de livrare, în afara cazului în care se specifica altceva în mod expres pe site. Prețul de achizitie tiparit pe factura va fi același cu cel stabilit de consultantul de vânzări S.C. Quera Creative Design S.R.L. în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă, sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achiziției.

S.C. Quera Creative Design S.R.L. garantează buna functionare a acestui site, calitatea informațiilor prezentate, corectitudinea descrierilor, actualizarea conținutului, calitatea produselor de pe site. Imaginile publicate pe site sunt imagini reale ale produselor comercializate. 

S.C. Quera Creative Design S.R.L. și partenerii săi își rezervă dreptul să modifice descrierile și specificațiile produselor fară o notificare prealabila.

 

 1. Documente contractuale

 

Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare aleasă de Vanzator pentru operatiunile sale comerciale (telefon sau e-mail).

 

După efectuarea Comenzii, Cumparatorul va primi din partea Vanzatorului o notificare electronica la adresa de e-mail specificată la crearea Contului. Această notificare nu reprezintă acceptarea comenzii.

 

In cazul în care produsul/produsele comandate nu se mai află în stocul Vânzătorului, acesta va notifica Cumpărătorul de situație și îi va propune Cumparatorului produse similare. În cazul în care Cumpărătorul nu va dori să achiziționeze alte produse în locul celor indisponibile, Vânzătorul va returna acestuia suma achitată pentru Comanda initială, dacă este cazul.

 

Contractul dintre Cumpărător și Vânzător este considerat încheiat în momentul în care Cumpărătorul va primi produsul din partea Vânzătorului, după efectuarea plații conform termenelor agreate.

 

 1. Politica de vânzări online

 

Toate prețurile produselor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A.

Orice Utilizator poate folosi Site-ul pentru a plasa o comandă catre Vânzător.

 

Utilizatorul poate comunica cu Vanzatorul prin intermediul adreselor de e-mail și numerelor de telefon menționate în sectiunea Contact. Vânzătorul are libertatea de a utiliza datele primite de la Utilizator, conform politicii de confidențialitate, în scopul realizarii de studii de caz, profil de client, comportament client în vederea îmbunătățirii serviciilor.

 

Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, în caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul Sparkles conform acestor „Termeni și Conditii” se poate efectua în avans sau la livrarea produselor. S.C. Quera Creative Design S.R.L. își rezervă dreptul ca în anumite cazuri să solicite plata produselor în avans. Plata în avans se poate realiza prin credit card. Livrarea va fi efectuată numai după primirea confirmării plații.

Plata în avans se consideră și plata cu ajutorul carții de credit online. În acest caz S.C. Quera Creative Design S.R.L. va solicita procesatorului de plați electronice confirmarea securității și a validității tranzacției, și va efectua verificări suplimentare acolo unde este cazul, înainte de livrarea produselor, această verificare putând duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

 

 1. Dreptul de proprietate intelectuala

 

Dreptul de autor a S.C. Quera Creative Design S.R.L. asupră înformațiilor publicate pe site.

Întregul continut al site-ului Sparkles – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea S.C. Quera Creative Design S.R.L. și a furnizorilor săi și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul S.C. Quera Creative Design S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei în vigoare. Se permite folosirea site-ului Sparkles numai în limitele metionate în prezentul document.

Pentru raportarea încălării drepturilor de autor ne puteti trimite sesizarea dvs. la adresa de email hello@sparkles.ro.

Utilizatorul poate copia, transfera și/sau utiliza Continutul numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intra în conflict cu prevederile Termenilor si Conditiilor.

 

 1. Prelucrarea datelor

 

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe Site, Utilizatorul declară că accepta sa fie contactat de catre Vânzător prin orice mijloace disponibile, prin completarea informatiilor din datele de contact: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon și întelege ca aceste date urmează a fi procesate în baza de date a Vanzatorului în scopul imbunatatirii serviciilor și relatiilor comerciale.

 

 1. Politica de confidențialitate

 

S.C. Quera Creative Design S.R.L. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de catre S.C. Quera Creative Design S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C. Quera Creative Design S.R.L. nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstante și pot solicita în mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare în vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna și trimite de catre persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa dpo@sparkles.ro

 

Sparkles colecteaza urmatoarele informații cu caracter personale prin intermediul Site-ului:

 • Informații de contact (nume, prenume, varstă, adresa de e-mail, adresa de livrare, telefon)
 • Nume de utilizator și parola
 • Comentarii și alte tipuri de conținut pe care le furnizează Clientul
 • Informați privitoare la interesele personale
 • Informații demografice
 • Date de localizare (cele derivate din adresa de IP și din adresa de livrare)
 • Informații despre activitatile online ale Clientului (informatii despre dispozitiv, despre istoricul și comportamentul de navigare) prin folosirea cookie-urilor

S.C. Quera Creative Design S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terți. Datele personale vor putea fi insă transmise autoritatilor în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autoritați în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

 

Sparkles foloseste aceste informatii în urmatoarele scopuri:

 

 • Pentru a evalua și îmbunatati calitatea serviciilor și a produselor, pentru analiza produselor și a bazei de clienti, analiza datelor și alte funcțiuni interne
 • Pentru a comunică cu Utilizatorul prin intermediul e-mailului, telefonului mobil
 • Pentru a raspunde solicitarilor ClientuluiDatorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Sparkles sunt transmise pe cale electronica, S.C. Quera Creative Design S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare în nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C. Quera Creative Design S.R.L. va lua toate masurile și va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informațiile furnizate către S.C. Quera Creative Design S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C. Quera Creative Design S.R.L. abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. S.C. Quera Creative Design S.R.L. nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajază spam-ul, și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora.

S.C. Quera Creative Design S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum și a Ordonantei nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere S.C. Quera Creative Design S.R.L. să vă confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, în mod gratuit;
 2. dreptul de a cere S.C. Quera Creative Design S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, în mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere S.C. Quera Creative Design S.R.L. să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

      4. dreptul de a cere S.C. Quera Creative Design S.R.L. să înceteze expedierea de mesaje promotionale.

 

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa dpo@sparkles.ro.

 

S.C. Quera Creative Design S.R.L. nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijentei utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. S.C. Quera Creative Design S.R.L. nu poate fi facut raspunzator în nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Sparkles în scopul precizat în prezentul document.

 

Orice accesare a bazei de date cu informații personale a utilizatorilor Sparkles, inclusiv orice încercare de acces neautorizat, va fi înregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre S.C. Quera Creative Design S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, în vederea sesizarii organelor competente. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Sparkles, va fi considerata o tentativă de fraudare a site-ului Sparkles și va pune în miscare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care au initiat această actiune.

 

 1. Folosirea cookie-urilor

 

Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare și pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor; aplicații tipice sunt retinerea preferintelor Utilizatorilor și implementarea sistemului de „cos de cumpărpături”.

Cookie-urile fac posibilă recunoasterea terminalului Utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferintelor acestuia.

O vizită pe Site poate plasa: Cookie-uri de performanță a site-ului, Cookie-uri de analiza a vizitatorilor, Cookie-uri pentru publicitate sau Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator și sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 

 1. Păstrarea datelor cu caracter personal

 

Sparkles va pastra datele cu caracter personal pe durata care serveste scopului pentru care au fost colectate.

 

 1. Comanda

 

Cumpărătorul realizează Comanda prin adaugarea produselor în Cosul de cumpărături și finalizarea Comenzii la efectuarea plații, alegand una din metodele specificate de Vânzător.

Orice produs adaugat în Cosul de cumparaturi este disponibil pentru achizitie în masura în care acesta se află în stocul Vânzătorului. 

Adaugarea unui produs în Cosul de cumpărături, fărî finalizarea Comenzii, nu reprezintă înregistrarea Comenzii, nici rezervarea automată a produsului.

Prin completarea formularului de comandă și finalizarea plații, Cumpărătorul își asumă raspunderea că toate datele furnizate sunt corecte și complete în momentul achiziției.

Prin finalizarea procesului de Comandă, Cumpărătorul consimte că Vanzatorul il poate contacta prin toate mijloacele stipulate, atunci când situația o va impune.

Pentru situațiile în care banca emitentă a cardului Cumpărătorului nu acceptă plata – în cazul plații online, sau datele furnizate de Cumpărător sunt eronate sau incomplete, Vânzătorul își acorda dreptul de a anula Comanda. Acesta va emite spre Cumparator o notificare și va fi exonerat de orice orice obligatie ulterioară.

 

 1. Facturare – Plată

 

Dupa finalizarea Comenzii, Vânzătorul va emite spre Cumpărător o factură pentru produsele livrate, în baza datelor furnizate de acesta, conform legislației în vigoare.

 

 1. Livrarea bunurilor

 

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor pentru o manipulare optimă și transmiterea documentelor necesare livrării.


Livrarea produselor se va face oriunde în țară. S.C. Quera Creative Design S.R.L. își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea clienților. Livrarea produselor este gratuită în București și în Provincie, pentru comenzile ce depasesc valoarea de 400 lei.


În cazul în care clientul nu este găsit la adresa menționată, în intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni înca o dată după ce reuseste să ia contact cu acesta, după care comanda va fi anulată și produsul returnat la sediu, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Recepția produselor reprezintă acceptul clientului că produsele au ajuns în stare bună și corespund cantitativ și calitativ cu ceea ce s-a comandat și aceasta este facută în momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vânzare/cumpărare conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda și cu nevoile acestuia.

S.C. Quera Creative Design S.R.L. își rezervă dreptul să întărzie sau să anuleze livrari ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. Quera Creative Design S.R.L. care includ: incendii, explozii, inundații, epidemii, greve, acțiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forță majoră conform uzantelor legii românești.

Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de S.C. Quera Creative Design S.R.L. față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de S.C. Quera Creative Design S.R.L. de la acest client.

 

 1. Preț derizoriu

 

Vânzătorul va face toate eforturile pentru a oferi informațiile corecte privitoare la prețul și caracteristicile produselor. Este posibil ca unele caracteristici și/sau prețuri să fie greșite dintr-o eroare umană. În cazul în care Cumpărătorul plasează o Comandă țn care produsul are prețul gresit, Vânzătorul are dreptul să anuleze Comanda Cumpărătorului.

Conform Art. 1665 din Noul Cod de Procedură Civilă

„Preţul fictiv şi preţul derizoriu

(1) Vânzarea este anulabilă atunci când preţul este stabilit fără intenţia de a fi plătit.

(2) De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când preţul este într-atât de disproporţionat faţă de valoarea bunului, încât este evident că părţile nu au dorit să consimtă la o vânzare.”

 

 1. Caracteristici eronate

 

În cazul înregistrării unei comenzi în care produsul are caracteristicile eronate dintr-o eroare umană sau tehnică, Vânzătorul va depune toate eforturile pentru a livra un produs cu caracteristici asemănătoare produsului comandat. Dacă Cumpărătorul nu va fi de acord cu această soluție, Vânzătorul are dreptul de a anula această comandă.

 

 1. Returul

 

Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile lucratoare.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Cumparatorul il va informa pe Vanzator de intentia sa de retragere din contract prin completarea formularului de retur afisat in Site sau prin transmiterea unui e-mail.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. S.C. Quera Creative Design S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile lucratoare de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: „Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”.

Vanzatorul va suporta cheltuielile de transport aferente returului in urmatoarele situatii:

Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate etc.) fata de comanda plasata;

Cumparatorul va suporta cheltuielile de transport aferente returului in cazul in care doreste schimbarea produsului din motive care nu țin de conditiile exprimate mai sus (discrepante intre Comanda și produsul livrat).

 

Cumparatorul nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte despagubiri, in urmatoarele situatii:

 Cererea de returnare este facuta dupa incheierea termenului de 14 zile calendaristice.

 Produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat, insotit de documentele aferente.

 

In cazul in care Cumparatorul nu returneaza produsele corect impachetate pentru manipulare, curierul desemnat de Vanzator pentru ridicarea acestuia pe cheltuiala lui este indreptatit sa refuze preluarea coletului.

In cazul in care Cumparatorul alege o alta cale de retur dacât cea agreata de Vanzator, Cumparatorul este raspunzator de orice nereguli de impachetare si manipulare constatate la receptia returului.

Vanzatorul ii va rambursa Cumparatorului suma primita in decursul a 30 zile calendaristice de la data la care primeste cererea de retragere din partea acestuia, prin transfer bancar în contul IBAN specificat în formularul de retur.

 

 1. Garanții

 

Toate produsele comercializate de Vânzator beneficiaza de condiții de garanție conforme legislatiei în vigoare pe teritoriul Romaniei.

Prin certificatul de garanție emis de SC QUERA CREATIVE DESIGN – se regaseste pe spatele Thank you card-ului- se atestă că produsele Sparkles – inele, cercei, brățări, coliere, pandantive – îndeplinesc parametrii și cerințele de calitate în conformitate cu normele legale în vigoare.

Drepturile consumatorului sunt conforme cu art. 16(1) din legea 449/2003(12).

Drepturile consumatorului nu sunt afectate de condițiile de garanție prevăzute în acest Certificat de Garanție. Prin prezentul certificat de garanție vă asigurăm că bijuteriile Sparkles sunt marcate în conformitate cu marca de garanție proprie și marca de titlu, aceasta fiind autorizată de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor – Direcția pentru Metale Prețioase. Acest certificat de garanție atestă faptul că bijuteria este realizată din argint 925.

Pentru a intensifica luciul bijuteriilor din argint, unele dintre acestea sunt acoperite cu rodiu. Stratul de rodiu se poate uza în 6-12 luni, iar bijuteriile pot pierde din strălucire. Pietrele de zirconiu se pot mătui în timp.

Garanția nu include deteriorările provocate bijuteriei din cauza nerespectării indicațiilor menționate în cadrul certificatului, a accidentelor, a neglijenței, a utilizării necorespunzătoare a acesteia sau a altor factori care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă.

 

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea găranției este necesara prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscală și certificatul de garanție în original. În cazul în care produsele ajung neinsoțite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluționa garanția.

Garanția oferită pentru produsele prezentate pe site este de 1 an de zile.


Toate produsele sunt însoțite de certificatul de garanție original ( pe spatele Thank You card-ului). Valoarea maxima a daunelor ce pot fi plătite de S.C. Quera Creative Design S.R.L. fată de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de S.C. Quera Creative Design S.R.L. de la acest client.

 

 1. Transferarea bunurilor

 

Proprietatea asupra produselor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului la adresa indicată în Comanda. Livrare înseamnă semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier.

 

 1. Fortă majora

 

Fortă majora este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părtilor și care nu poate fi evitat.

Nici una din părți nu va fi raspunzătoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen și/sau în mod corespunzator, total sau partial este datorată unui eveniment de fortă majoră.

Dacă în termen de 15 zile de la data producerii lui respectivul eveniment nu încetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte parți încetarea de plin drept a contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

 1. Legea aplicabilă

 

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe Sparkles și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă în termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizării în scris a problemelor, de catre utilizator.


În situația în care problema întămpinată nu este rezolvată într-un timp rezonabil (în cadrul perioadei maxime de de 30 de zile), sau într-un mod satisfăcător, vă rugăm să vă adresați pentru o conciliere amiabilă la adresa de email hello@sparkles.ro .


În cazul în care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului Sparkles, clientul își asumă în totalitate consecintele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

De asemenea ne rezervam dreptul de a anula orice comandă în cazul în care destinatarul nu răspunde la numarul de contact furnizat în comandă în decurs de 2 zile lucratoare, sau în cazul în care nu se găsește la adresa, data și ora stabilită și confirmată anterior livrarii.

 

 1. Promoții și concursuri


S.C. Quera Creative Design S.R.L. stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștinta eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promoții beneficiază doar comenzile care respectă intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie în perioada de timp specificată în regulament și în care promoția este valida și numai în limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

 

 1. Comentariile utilizatorilor pe site-ul Sparkles.


Utilizatorii care accesează site-ul Sparkles pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. S.C. Quera Creative Design S.R.L. își rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publică pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defaimator, care tulbură în vreun un fel viață privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte reprezentând mail-uri în masă sau orice altă formă de spam.

S.C. Quera Creative Design S.R.L.. nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentării sau comunicări electronice, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul conținutului de pe site, conform articolelor din acest document. În cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră ca utilizatorul conferă societății S.C. Quera Creative Design S.R.L. și partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum și dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garantează ca are toate drepturile asupra conținutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel încat, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

 

 1. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de funcționare


Site-ul Sparkles este gazduit de serverele unei terțe firme. S.C. Quera Creative Design S.R.L. nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizări ale scripturilor programate. S.C. Quera Creative Design S.R.L. nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Sparkles. S.C. Quera Creative Design S.R.L. nu raspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul Sparkles. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor în cauză.

 1. Abonarea și dezabonarea la newsletter


Abonare și dezabonarea la newsletterul site-ului Sparkles este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmand instrucțiunile din subsolul și antetul fiecarui email. Mesajele trimise respectă legea Comertului Electronic în ceea ce priveste comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislatia românească și internațională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisa pe larg în sectiunea urmatoare. S.C. Quera Creative Design S.R.L. detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului Sparkles pot retrimite aceste comunicari comerciale și altor persoane, pe raspunderea lor, și în conditiile în care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului Sparkles mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de catre abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, S.C. Quera Creative Design S.R.L. nu poate fi făcut răspunzătoare sub nici o forma de acțiunile abonaților săi.

S.C. Quera Creative Design S.R.L. își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricarui abonat la newsletter, dacă S.C. Quera Creative Design S.R.L. are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

Scrie și apasă Enter pentru căutare

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.