Slide Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de PESTE 200 RON la plata cu cardul. Slide Ambalaj PREMIUM. Slide Fiecare comandă primește un MIC CADOU.

Garanție și întreținere

/
Garanție și întreținere

Suntem conștienți de temerile cu care se confruntă mulți dintre voi atunci când vine vorba despre achiziția unei bijuterii din argint dintr-un magazin online.
Înainte de a ajunge la cumpărător, articolul este verificat de experții din cadrul Direcției Metale Prețioase al ANPC, ceea ce garantează că bijuteria achiziționată are titlul de 0.925 și îndeplinește parametrii/cerințele de calitate în conformitate cu normativele legale în vigoare.

Bijuteriile Sparkles beneficiază de garanție în condițiile respectării precauțiilor și recomandărilor menționate mai jos. Perioada de garanție este de un an de la data achiziției. În această perioadă, în cazul apariției unui defect, bijuteriile pot fi înlocuite cu unele noi, în funcție de disponibilitate, sau cu un voucher pentru achiziționarea unui alt produs din magazinul nostru.
Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, neglijență sau utilizare neadecvată.

Precauții și recomandări

Pentru a vă bucura cât mai mult de bijuteria voastră, aceasta are nevoie de puțină dragoste. Este ușor să păstrați strălucirea produselor noastre urmând câțiva pași:

Vă recomandăm să feriți bijuteriile de lovituri, să deschideți cu delicatețe brățările, cerceii și colierele;
Să purtați cu grijă bijuteriile încrustate cu pietre deoarece montura acestora nu rezistă șocurilor mecanice.
Să păstrați bijuteriile în cutiile originale sau în alte cutii destinate bijuteriilor.
Bijuteriile se vor da jos obligatoriu înainte de a face baie, de a spăla vasele sau înaintea altor activități similare în care bijuteriile ar veni în contact cu agenți externi precum apa, detergenții, produsele cosmetice și chimice.

Nerespectarea instrucțiunilor de mai sus poate duce la pierderea garanției.

Argintul își poate pierde din strălucire sau poate oxida în contact cu un ph ridicat al pielii, în urma contactului cu oxigenul, umezeala sau alți agenți externi.

Oxidarea argintului nu reprezintă un defect de fabricație.

Scrie și apasă Enter pentru căutare

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.