Slide Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de PESTE 200 RON la plata cu cardul. Slide Ambalaj PREMIUM. Slide Fiecare comandă primește un MIC CADOU.

Politică de confidențialitate

/
Politică de confidențialitate

Prelucrarea datelor

 

Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe Site, Utilizatorul declara ca accepta sa fie contactat de catre Vanzator prin orice mijloace disponibile, prin completarea informatiilor din datele de contact: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon și intelege ca aceste date urmeaza a fi procesate în baza de date a Vanzatorului in scopul imbunatatirii serviciilor și relatiilor comerciale.

Politica de confidentialitate

 

S.C. Quera Creative Design S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre S.C. Quera Creative Design S.R.L. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre S.C. Quera Creative Design S.R.L. nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa dpo@sparkles.ro

 

Sparkles colecteaza urmatoarele informatii cu caracter personale prin intermediul Site-ului:

 • Informatii de contact (nume, prenume, varsta, adresa de e-mail, adresa de livrare, telefon)
 • Nume de utilizator si parola
 • Comentarii si alte tipuri de continut pe care le furnizeaza Clientul
 • Informati privitoare la interesele personale
 • Informatii demografice
 • Date de localizare (cele derivate din adresa de IP și din adresa de livrare)
 • Informatii despre activitatile online ale Clientului (informatii despre dispozitiv, despre istoricul si comportamentul de navigare) prin folosirea cookie-urilor

S.C. Quera Creative Design S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Sparkles foloseste aceste informatii in urmatoarele scopuri:

 

 • Pentru a evalua și imbunatati calitatea serviciilor si a produselor, pentru analiza produselor si a bazei de clienti, analiza datelor și alte functiuni interne
 • Pentru a comunica cu Utilizatorul prin intermediul e-mailului, telefonului mobil
 • Pentru a raspunde solicitarilor Clientului

 


S.C. Quera Creative Design S.R.L. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Sparkles sunt transmise pe cale electronica, S.C. Quera Creative Design S.R.L. nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, S.C. Quera Creative Design S.R.L. va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre S.C. Quera Creative Design S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului S.C. Quera Creative Design S.R.L. abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. S.C. Quera Creative Design S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

S.C. Quera Creative Design S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere S.C. Quera Creative Design S.R.L. sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
 2. dreptul de a cere S.C. Quera Creative Design S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere S.C. Quera Creative Design S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

dreptul de a cere S.C. Quera Creative Design S.R.L. sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

 

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa dpo@sparkles.ro.

 

S.C. Quera Creative Design S.R.L. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. S.C. Quera Creative Design S.R.L. nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Sparkles in scopul precizat in prezentul document.

 

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Sparkles, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre S.C. Quera Creative Design S.R.L. a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Sparkles, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Sparkles si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Lege privind protectia datelor: GDPR UE/67/2016: https://www.dataprotection.ro/servlet/ViewDocument?id=1262

Scrie și apasă Enter pentru căutare

Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.