Slide Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de PESTE 200 RON la plata cu cardul. Slide Ambalaj PREMIUM. Slide Fiecare comandă primește un MIC CADOU.

Livrare, plată și retur

/
Livrare, plată și retur

METODE DE PLATĂ

  •       RAMBURS.

Plata se face în lei, integral, către agentul de curierat care efectuează livrarea. 

  •        Online cu card bancar prin https://plati.online/  (Visa/Visa Electron, Maestro/Mastercard). Plata integrală.

Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar „ este necesar sa completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigură că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plați, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Pentru plățile cu card bancar, tranzacția va aparea pe extrasul de cont al clientului plătitor ca Sparkles

 

 Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision! 

 

Livrarea coletelor

Produsele se livrează prin intermediul fimelor de curierat TNT sau DPD prin platforma www.woot.ro de Luni pana Vineri între orele 10:00-18:00 și Sămbătă între orele 10:00-14:00. Tarifele pentru livrare sunt între 13.50 lei si 56.00 lei, în funcție de zonă. După introducerea adresei se va calcula exact costul transpotului.  

Comanda va ajunge la dumneavoastră în 1-3 zile lucratoare din momentul în care coletul este predat curierului. 

Livrarea se efectuează prin agenția de curierat agreată de S.C QUERA Creative Design SRL la adresa de livrare menționată de dumneavoastră în Formularul de Comandă, la rubrica Adresa de livrare. La data livrării veți fi contactat/a de către curier pentru confirmarea livrării și a altor date necesare livrării.
Produsele disponibile „pe stoc” se livrează în termen 1 – 2 zile lucrătoare de la data plasării comenzii, iar produsele disponibile „la comandă” se vor livra în termen estimativ de 10-20 zile lucrătoare.

Retur

Orice produs poate fi returnat în decurs de 15 zile calendaristice, fără a motiva decizia de retur. Vă rugăm să completați formularul de retur de pe site-ul nostru. 

În cazul unei decizii de returnare, va fi restituita suma integrală sau parțială pentru bunurile plătite .Pentru comenzile plătite prin ramburs suma se va restitui într-un cont bancar oferit de dumneavoastră, în decurs de 10 zile lucrătoare de zile de la acceptarea returului. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Bunurile returnate trebuie sa fie în stare bună, nefolosite sau deteriorate. În cazul în care acestea au fost deja desfăcute și utilizate parțial sau integral, se vor percepe taxe de despăgubire.

Returnarea produselor în garanție

Produsele comandate pe www.sparkles.ro au garantie 1 an pe baza facturii primite pe e-mail sau în format fizic în colet. Dacă produsele prezintă defecte de fabricație și toate condițiile de acceptare din certificatul de garanție sunt indeplinite, produsele se vor returna și vor fi înlocuite(în functie de stoc-ul existent la momentul respectiv) sau veți primi contravaloarea acestora într-un cont bancar oferit de dumneavoastră. Taxa de transport va fi suportată de catre dumneavoastră. Restituirea banilor,  se va face în functie de metoda prin care a fost platită comanda.

 

Formular retur


    Scrie și apasă Enter pentru căutare

    Coș de cumpărături

    Nu ai niciun produs în coș.